utan dig, en kväll.

image41  
Jag trodde att eftersom vi vart med varandra i 5 dagar nu och skulle få träffas en vecka till, så skulle det inte va så farligt att vara utan dig en enda kväll.
Skulle ju egentligen åkt med dig in till stan och väntat medan du tränade.. men när snön började ösa ner från himlen )som om den var tvungen att skynda sig ner då den inte vart framme på hela vintern), så ändrade jag mig. Jag skulle stanna här och vänta på dig tills imorgon. Aja okej, tänkte jag, nu kan ja ju bara va för mg själv, dricka te, va med mamma o pappa, lyssna på min musik och kanske gå ut och ta lite fina kort nere vid havet. Men direkt när du åkt så la ja mig i sängen, satte hörlurarna på plats och kunde inte tänka på annat än att jag vile att du skulle komma tillbaka.
Så när jag legat där nån timma så kunde jag inte med att bara ligga där för mig själv, utan gick ut och satte mig med min familj istället. ingen vidare framgång, blev bra mer påmind om hur ensam jag kände mig på nåt sätt. Vi sitter nu och ser på wallanderfilm på tvn och samtidigt som jag försöker hänga med så sitter jag och oroar mig för att bli beroende. Beroende av dig, att jag inte klarar att vara utan dig alls.. Känns redan farligt nära.. Jag kommer nog verkligen aldrig klara mig utan dig igen, hur klassiskt och tråkigt jag än får det att låta.

som det alltid var förut..

image39image40


Vi gjorde det ändå. trots att det bara är mars månad, dökallt ute och inte ljust särskilt länge så tog vi oss ner till vår grillplats nere vid sjön och tände där en mysig eld. Även om elden inte riktigt ville som vi och slocknade gång på gång så var det ändå hur mysigt som helst. och självklart så dog ju också batterierna till musiken efter redan en minut.. det är precis så här våra dagar brukade se ut, vi gjorde alltid saker, tog vara på dagen och blev t.o.m kallade livsnjutare för att vi var som vi va. Det är så härligt att få en tillbakablick, en känsla av hur det har varit och att det faktiskt inte är omöjligt att göra dem fortfarande, igen.
Du frågade mig idag vad det bästa jag visste var, och jag svarade efter en stund att det var.. känslan. den där speciella känslan som är anledningen till att man gör de saker man gör. jag gör saker jag tycker om, ser på de bilder jag tycker om, är med människor jag älskar och lyssnar på den musik som betyder nåt för mig, just för att få fram den - känslan av att må bra, att trivas med sitt liv..

Ikväll lyckades jag.

RSS 2.0