snart slut ?

Det känns inte ens som om den hunnit börja än, sommaren.
Det känns som att det är första veckan, man har inte riktigt bott in sig i båten än utan bor fortfarande lite halvt om halvt i huset och i båten .. vädret har inte vart som det ska vara, (ifs bättre än förra sommaren, men vad är det att jämföra med.) och därför har jag bara solat en enda gång i inte ens en timma, och badat har jag gjort några gånger bara för att jag känner att jag måste, det är ju sommar liksom.
har jobbat i två o en halv vecka, ska va där i tre till.. sen tillbaka ,.
de enda jag gjort i sommar är, på koster, att ha vaknat upp på morgonen i båten antingen av att det är bastuvarmt av solen, eller att det är swimmingpool vid fötterna av regnet. jag har också vart ute med jonathans båt mycket, fiskat , bara suttit och sett på solnedgången, gjort upp eld på klipporna, vart med sandra några dagar och sen bara.. varit. Jo, jag och lander firade vår 1 1/2årsdag. Han tog med mig till ekenäs där han hade bokat bord med havsutsikt. Vi satt där i flera timmar och åt massa mat, drack te och åt jordgubbar (:  
När sandra var här gjorde vi nästan mer under fyra dagar än vad jag gjort under de tre veckorna innan. jag har även tagit ca 600 foton, varav 500 jag råkade radera med ett enda klick :@   ... ja, jag vet , jag är klantig.
vad som kommer mer i sommar är att jag ska galoppera längs kilesandsstranden, vara med bo när hon kommer upp , förhoppningsvis vara med julia sista veckan, och sen ytterligare jobba lite till innan jag ska hem igen, tillbaka till skolan och borås. jag vet inte om jag längtar eller inte...


som det var..


RSS 2.0