le


en dröm är en önskan..

Äntligen var vi där , jag och julia. när vi gick runt och inte riktigt visste vart vi skulle ta vägen, så helt plötsligt springer julia iväg och sen ner i en snurrtrappa till en källare. Jag följer såklart med, och när vi står där, så sitter zak i soffan och en annan står framför oss. men ut från en dörr kommer han, liam. han går fram och kramar oss och är hur trevlig som helst, vi står där helt stumma men samtidigt försöker vi få så mycket sagt till honom. jag sätter mig hos zak frågar om de kommer spela 'acquiesce' under kvällen, och han svarar nej. Men, han börjar själv sjunga på den och jag vill lova att det dög gott och väl för mig! sedan så gick vi därifrån och ut till själva konserten, jag kom på att jag glömt min biljett hemma, men de löste sig med fix o knep.. trots att vi var inomhus började det regna och liam satt som i en glaskupa och sjöng en lugn låt medans de andra stod i regnet och spelade. jag och julia stod längst fram och hoppade som tokar..
Vaknade ur nattdrömmen direkt efter och drog till mig datorn i sängen, startade och spelade upp min låt. underbar morgon!
tänk om ändå det kunde bli så..


42 dagar kvar nu.. !!




jag och julia ska handla julklappar idag och gå på café, och det är såndär perfekt mysig snö ute idag, precis som jag velat ha... MYSDAG!

strömstad

 
tror inte du förstår hur härligt jag tycker det är att kunna åka upp till dig, komma bort från allt annat, bara ha några underbara dagar och leva ett annat liv än det vanliga..  
vill aldrig vara utan det igen!

klippning..

Så var det gjort, avklarat frisörbesök. Det första hon säger när jag släpper ut håret ur klämman är: "om du ber mig klippa av det där, så kommer jag vägra."
Jaha.. det var väl bara att låta bli det då.. så det blev bara 7 cm kortare, o en ny lugg. skönt iallafall med hela o fina toppar nu (:

 
hon tyckte jag skulle kolla efter hårmodelljobb hos Kérastase, men halå eller, det skulle aldrig funka.

Nu är de bara två dagar kvar på praktiken, sen bär det av till strömstad över helgen och sen tillbaka till skolan =).
Praktiken på zoologiska har vart jättebra, kanske har vart lite lite o göra ibland o lite rörigt, för jag inte vet vad som behövs göras o så , men annars.  vill bara ta med min lilla fluffboll hem , min lille guster.   
aja, det finns mycket man vill.. tänk om man ändå bara kunde göra något åt det med?

RSS 2.0