Min Julia, jag älskar dig.


en helt vanlig onsdag.

En vanlig dag är en såndär dag när man, som vanligt, har massor att göra, men inte orkar eller känner att man kan ta tag i något utav det. Man blundar för det och tänker på annat. Vill så gärna bli klar med saker och ting så de inte ligger kvar tills det är för sent.. Men saker runtomkring en gör att det inte alltid är så lätt att ta tag i allt, och tyvärr har man så lätt att följa med detta. 

Längtar tills den dagen då man bara kan känna sig nöjd,
en dag man mår helt bra och kan le utan att behöva låtsas.

10 veckor.

Måndag idag.. första dagen på de sista tio veckorna.
Vissa räknar ner och längtar, andra vill inte höra ordet student.


Igår, söndag, var sista dagen på mitt sista februarilov någonsin. Som tur var har det varit ett rätt så bra lov, med en hel del mysigheter. Men det har också varit en vecka full med tankar, tankar på framtiden och nuet. Oro, stress och ångest har gjort att jag inte alls vet vad som är rätt och fel eller alls hur jag ska göra med någonting överhuvudtaget.
Men att ta upp dåliga tankar, har jag nog av i mitt eget huvud i övrigt, så istället ska se tillbaka på det som var bra och ha kvar det i minnet. I fredags hade jag och min bästa vän Julia, en heldag på strömstad spa, med ansiktsmassage- och behandling, god lunch o gott te och en massa lugn terapitid på själva anläggningen. Så länge som vi velat göra detta men aldrig kommit iväg, och så nu äntligen, äntligen :)

Har byggt mysig snökoja (med tända ljus inuti) med Alexander och hunnit rida åtminstone två gånger i den djupa snön på Lord. Kommer ständigt på mig själv med att jag vill komma in på saker som var mellan allt detta, som inte var så bra, men som sagt så orkar jag inte det..
Vill kanske inte se att det är så?                 -för, hur är det egentligen?




RSS 2.0