oväntade saker händer

såg på Tio orsaker att hata dig nyss, och även om det inte är något speciellt i den som ger just mig något, så blev jag väldigt glad efteråt.   vet inte varför men..
så då var ja tvungen att krama sandra o bo lite,, för att visa hur glad jag var. sedan sprang vi ner till källaren för att tvätta och duscha. vi kom fram till att jag fick plats inuti torktumlaren, och det ledde till att jag låg där inne en stund och tumlades runt, men som tur var inte pga av maskinen själv, utan för att jag rörde på mig.

kan inte beskriva mig som annat än nöjd nu. jag vill bara göra allting, även det som i vanliga fall är tråkigt. det låter inte ens så hemskt att sätta mig och skriva labbrapport, om jag får ha en kopp te med mig.
jag tänker vara glad hela helgen, så sabba de inte, snälla.


oasis - as good as it gets


Oasis - Liam och Noel Gallagher. Er musik får mig att känna mig som mig själv, jag älskar den. Alla jobbiga studer, alla lyckliga, sorgliga, vad det än är så finns det alltid någon låt som passar in helt perfekt.
love you!

känns bara helt fel..

I flera månader nu har jag från och till gått och funderat på om det jag gjort är rätt eller fel.. Man kan se det från två håll iförsig, från mitt och från ditt. En sak kan jag lova att vi har gemensamt; saknaden. Eller jag kan ju inte veta, men jag lovar att den inte är en sekund mindre för min del.. Jag saknar det vi hade varenda dag, och det enda jag kan göra är egentligen att leva på de bilderna jag har och försöka se tillbaka på hur det har varit och försöka leva på dem.
Jag vill inte tänka att jag lämnade någon, för det var inte alls det som var meningen, och det har jag inte gjort. Den jag isåfall har lämnat, är halva jag. Jag är inte hel längre, det är ingen tvekan om den saken.. om jag kunde hade jag gått tillbaka till det som var och fortsätta leva mitt liv som jag gjorde tillsammans med dem jag bryr mig om, och på det ställe jag kallar mitt hem.

Man kan säga att tiden läker alla sår, och det var precis vad jag ville tro på från början. Men nu fortfarande, efter nästan ett helt år, så är resa tillbaka, och bort från allt, lika jobbig. Jag känner en otroligt stor skuld hela tiden pågrundav att jag gjort såhär, att jag bara stack. Jag vet inte längre om jag klarar av att följa upp till det jag vill bli, för jag kan inte bli ett enda dugg om jag inte är hel, som jag bara kan bli på ett sätt igen...

image9image11image12image15image13image18


RSS 2.0